12.11.2012

6 Tips Diet LENGKAP dan vitamin KHAS buat ibu menyusu.

Kali ini entri berlainan sedikit tetapi tidaklah mengupas secara menyeluruh. Cuma nak share sahaja artikel yang boleh dibaca di:

http://www.celikvitamin.com

9.10.2012

Happy! Happy! Happy!

The objective of this posting is to cover-up the stories from 28 May 2012 until 10 Sept 2012!

Happy Gawai Day!
Happy Birthday Agong!

HAPPY BIRTHDAY WAN!!!

Happy Isra' Mikraj!
Happy Birthday Sultan Mizan!
Happy Awal Ramadhan!
Happy Nuzul Quran!

HAPPY BIRTHDAY TOKKI!!!

Happy Eid MubaraQ!
Happy Independence Day Malaysia!
Happy Malaysia Day!


5.28.2012

After 5 years.

 Assalamualaikum wbt,

After few months and a lot of excuses, let's push the start button to blog again. First, by enjoying this video, in conjunction with our beloved abah&ibu 5 years wedding anniversary. If you dare to watch!

The title of this short clip is "1+1 is still equal to 2".


  video

2.24.2012

Hmm...apa tajuk dia ekk...

Assalamualaikum,

1. Dah lama abah tak tolong 'update' blog. Sungguh sibuk abah & ibu ni.

2. Aisha dah buat rosak kamera. Jadi latest photo hanyalah setakat Januari. Next week, nak beli kamera baru. Bosan takde kamera. Kalo tak tiap-tiap bulan mesti ada folder foto kami sekeluarga. Februari ni missing folder la kiranya.

3. Aisha dah 3 tahun 8 bulan manakala Ilyas 8 bulan. Banyak aktiviti kami sepanjang Januari dan Februari ni. Yang sempat ingat trip ke Kuala Terengganu, trip ke Janda Baik, hmmm.. apa lagi ek.. Susah kalo xde kamera ni.